Wait, please...

Bine ați venit / Invitație


Prof.univ.dr.habil.
Marcela-Florina Prada
Decan,
Facultatea de Construcții, Cadastru și Arhitectură


Hajnalka Ildiko Vig
Președinte Director General, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară

Ing.
Mircea Afrăsinei
Președinte,
Uniunea Geodezilor
din România

Prof.univ.dr.ing.
Sorin Mihai Radu
Președinte Secția X,
Ingineria petrolului, minelor și geonomiei, Academia de Științe Tehnice din RomâniaNe face o deosebită plăcere să vă invităm la cea de-a 4-a ediție a Săptămânii Geodeziei Românești care va avea loc la Oradea – Băile Felix, în perioada 10-13 mai 2023. Evenimentul internațional este organizat de către Uniunea Geodezilor din România (UGR), în colaborare cu Facultatea de Construcții, Cadastru și Arhitectură din cadrul Universității din Oradea, Federația Internațională a Geodezilor (FIG), Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), Consiliul European al Geodezilor (CLGE) și Academia de Științe Tehnice din România (ASTR). Evenimentul va avea loc la Hotel President, Băile Felix, Oradea.

Partea centrala a evenimentului de la Oradea va fi Simpozionul internațional "Tehnologii geodezice moderne pentru mileniul III" va reuni specialiști din domeniul geodeziei, cadastrului, amenajării teritoriului, administrației locale, GIS și alte domenii conexe, atât din România, cât și din întreaga lume. Simpozionul va oferi participanților oportunitatea de a prezenta lucrări, de a dezbate și de a comunica într-o manieră profesională și științifică, evidențiind contribuția proprie, găsind soluții tehnice inteligente pentru protejarea, restaurarea și promovarea tehnologiilor și soluțiilor moderne de topografie în contextul societății actuale. Sesiunile speciale dedicate tinerilor topografi vor beneficia de un sprijin puternic din partea noastră.

Conferința internațională împreună cu mesele rotunde și forumurile, întâlnirile anuale și activitățile sociale organizate în cadrul Săptămânii Geodeziei Românești de la Oradea - Băile Felix, vor oferi cadrul și mediul profesional pentru discuții, schimb de cunoștințe și experiență între specialiștii participanți la evenimentul internațional.

Sponsorii și participanții vor prezenta cele mai noi tehnologii, soluții și proiecte în cadrul expoziției tehnologice.

Vă așteptăm cu drag într-unul dintre cele mai mari orașe din Transilvania, Oradea, în data de 10 mai 2023.

Descarcă invitația aici


Despre noi

Mircea Afrasinei
Mircea AFRĂSINEI

"Săptămâna Geodeziei Românești", cel mai important eveniment a comunității profesionale geodezice organizat de către Uniunea Geodezilor din România, va avea loc în această primăvară la Oradea. Cea de-a patra ediție a evenimentului va include Simpozionul Internațional "Modern surveying technologies for 3rd millennium". Subiecte precum geodezie, fotogrammetrie, teledetecție, cadastru și carte funciară, precum și inginerie aplicată în toate domeniile menționate, vor fi de interes pentru profesioniștii din mediul privat și academic. Vă așteptăm cu drag la Oradea - Băile Felix pentru cea de-a patra ediție a SGR!

Ing. Mircea AFRĂSINEI
Președinte, Uniunea Geodezilor din România

Marcela-Florina PRADA
Marcela-Florina PRADA

Uniunea Geodezilor din România împreună cu Universitatea din Oradea, Facultatea de Construcții Cadastru și Arhitectură - Departamentul de Cadastru anunță organizarea celei de-a patra ediții a Săptămânii Geodeziei Românești.

Salut în mod deosebit alegerea făcută de către UGR de a organiza acest eveniment în Oradea, fapt care duce la recunoașterea noastră ca un reper important în domeniul învățământului de profil din Romania.

Totodată, prezența evenimentului în această parte a țării, ne asigură de aprecierea dumneavoastră a orașului Oradea.

Doresc ca toate activitățile desfășurate în cadrul evenimentului să ducă la o bună diseminare a informațiilor referitoare la importanța meseriei de geodez în contextul actual, la realizarea de legături interdisciplinare între toate domeniile care beneficiază de aportul geodezului sau al specialistului în măsurători terestre.

Prof.univ.dr.habil. Marcela-Florina PRADA
Decan, Facultatea de Construcții, Cadastru și Arhitectură

Leave A Comment