Wait, please...

Bine ați venit / Invitație

Mircea Afrasinei

Eng.
Mircea Afrăsinei
President of
Romanian Surveyors Union
Gheorghe Badea

Prof.Habil.PhD.eng.
Gheorghe Badea
Dean of the
Faculty of Geodesy, UTCB
Peter Ache


Peter Ache
Chair of
FIG Commission 9
Nikolaos Zacharias


Nikolaos Zacharias
President
European Group of SurveyorsNe face o deosebită plăcere să vă invităm la cea de-a 5-a ediție a Săptămânii Geodeziei Românești (SGR), organizată de către Uniunea Geodezilor din România (UGR) în parteneriat cu Facultatea de Geodezie din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, și în colaborare cu Comisia 9 din cadrul Federației Internaționale a Geodezilor (FIG) – "Evaluarea și managementul proprietății imobiliare", Grupul European al Geodezilor (EGoS) și Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI). Evenimentul va avea loc la Hotel Sheraton din București, România, între 23 și 26 octombrie 2024.

Principala manifestare din cadrul celei de-a V-a ediții a SGR este Simpozionul Internațional GeoPreVi 2024, manifestare științifică a Facultății de Geodezie.

Tema generoasă a Simpozionului Internațional GeoPreVi 2024 - partea centrală a evenimentului - "Ingineria geodezică în slujba comunității", va reuni specialiști din domeniul geodeziei, topografiei, cadastrului, evaluării și gestionării terenurilor, administrației locale, GIS și alte domenii conexe.

Ediția din acest an a SGR va fi deschisă de cea de-a 7-a Întâlnire Europeană a tinerilor Geodezi din cadrul FIG, având ca temă "Construim împreună: Geodezii în fruntea provocărilor de mâine".

În cea de-a doua zi a SGR, Comisia 9 FIG și EGoS vor aborda subiectul "Transparența pe piața imobiliară și abordarea geodatelor", corelată cu obiectivul principal al Comisiei 9 FIG, definirea și îmbunătățirea transparenței pe piața imobiliară.

Simpozionul internațional va oferi participanților oportunitatea de a prezenta lucrări, de a dezbate și de a comunica într-o manieră profesională și științifică, evidențiind contribuția proprie și găsind soluții tehnice pentru a promova tehnologiile și metodele moderne de specialitate în contextul societății actuale. Sesiunile speciale dedicate tinerilor geodezi vor beneficia de un sprijin semnificativ din partea sponsorilor.

Simpozionul GeoPreVi 2024 împreună cu mesele rotunde și activitățile de socializare organizate în cadrul Săptămânii Geodeziei Românești de la București vor oferi cadrul și mediul profesional pentru discuții și schimb de cunoștințe între specialiștii participanți la evenimentul internațional.

În cadrul expoziției, sponsorii și participanții vor prezenta cele mai noi tehnologii, soluții și proiecte.


Vă așteptăm cu drag în capitala României, București, pe 23 octombrie 2024

Descarcă invitația aici


Despre noi

Mircea Afrasinei
Mircea AFRĂSINEI

Săptămâna Geodeziei Românești, cel mai important eveniment al comunității profesionale geodezice organizat de Uniunea Geodezilor din România, va avea loc în București, între 23 și 26 octombrie. Cea de-a cincea ediție a evenimentului va include Simpozionul Internațional GeoPreVi 2024, Întâlnirea Europeană a FIG Young Surveyors și workshop-ul organizat de către Comisia 9 a FIG și EGoS. Subiecte precum geodezia, topografia, cadastrul, evaluarea și gestionarea terenurilor, administrația locală, GIS și alte domenii conexe, vor fi de interes pentru profesioniștii din sectorul privat și academic. Vă așteptăm cu drag la București, capitala României, la cea de-a cincea ediție a Săptămânii Geodeziei Românești!

Ing. Mircea AFRĂSINEI
Președinte, Uniunea Geodezilor din România

Gheorghe BADEA
Gheorghe BADEA

Evenimentul Săptămâna Geodeziei Românești, organizat în acest an la Bucureşti, are, alături de Uniunea Geodezilor din România, Facultatea de Geodezie din cadrul UTCB, instituţia unde a fost înfiinţată organizaţia noastră profesională în anul 1990. Este o mare onoare, ca facultate, să ne implicăm în organizarea Simpozionului Internațional GeoPreVi 2024 din cadrul SGR. Timp de aproape 70 de ani câteva mii de profesionişti în domeniul ingineriei geodezice au absolvit această şcoală. Au intrat, prin activităţile desfăşurate, în slujba comunităţii, prin servicii calificate, de răspundere.
Întâlnirea prilejuită de acest eveniment să ne găsească împreună, indiferent de locul din care venim: sector privat, distribuitori aparatură/programe, administraţie locală, autorităţi centrale în domeniu, centre universitare, invitaţi din ţară şi din afara ei.

Prof.univ.dr.habil. Gheorghe BADEA
Decan, Facultatea de Geodezie, UTCB

Leave A Comment